Bryg Udstyr
Vi startede med semi-grain bryg i en gryde. Da vi skiftede til Full-Grain, Købte vi en Bulldog Brewer. Gryden lever stadig som mellem station, når vi flasker. Bulldogen er draget videre. Vi brygger nu på Danbrygger 43, der kan ses længere nede på denne side.
Vi køler med kølespiral.
Vi bruger RO vand.
Vi gærer mest i 30L gærspande.
Vi har købt en Fast Fermentor. Den har vi store problemer med at få tæt i toppen. Den laver gode klare øl dog.
Vi bruger bord kapselpåsætter.
Vi har anskaffet en Bulldog valse.
Vi har tilføjet en STC-1000 og en 20W terrarie varmer til et køleskab. Det giver mulighed for at styre gærrings temperaturen. 20W er nok i underkanten om vinteren i garagen.
Tarrarie varmeren holdt ikke længe. Nu bruger vi en frostguard i stedet.
Vi fik lyst til at prøve posebryg, så vi købte en 13L gryde og en mæske pose.
Magnet omrører er kommet til.
Danbrygger 43 blev for fristende. :-) Buldog Breweren er draget videre til et nyt liv hos Alboe Håndbryggeri.
For at lave parti-gyle bryg var vi nødt til at "udbygge" Danbryggeren med en lægte. Gryden er den fra semigrain brygene. 
Vi er "kommet til" at bestille en Brewster Beacon 70 på Black Friday tilbud. Så vores Danbrygger får brug for et nyt hjem.
Det nuværende gærstyringsskab. Inkbird, frostsikring og køleskab med plads til 15L og 30L spand.
Vi har tilføjet to stålfade. 29L kegmenter. Det gav nogle udfordringer i køleskabet. Vi mener, vi har løst dem med lidt finesse og en passende mængde vold.
Vores højteknologiske BIAB sparge metode.