Bryg Udstyr
Vi startede med semi-grain bryg i en gryde. Da vi skiftede til Full-Grain, Købte vi en Bulldog Brewer. Gryden lever stadig som mellem station, når vi flasker. Bulldogen er draget videre. Vi brygger nu på Danbrygger 43, der kan ses længere nede på denne side.
Vi køler med kølespiral.
Vi bruger RO vand.
Vi gærer mest i 30L gærspande.
Vi har købt en Fast Fermentor. Den har vi store problemer med at få tæt i toppen. Den laver gode klare øl dog.
Vi bruger bord kapselpåsætter.
Vi har anskaffet en Bulldog valse.
Vi har tilføjet en STC-1000 og en 20W terrarie varmer til et køleskab. Det giver mulighed for at styre gærrings temperaturen. 20W er nok i underkanten om vinteren i garagen.
Tarrarie varmeren holdt ikke længe. Nu bruger vi en frostguard i stedet.
Vi fik lyst til at prøve posebryg, så vi købte en 13L gryde og en mæske pose.
Magnet omrører er kommet til.
Danbrygger 43 blev for fristende. :-) Buldog Breweren er draget videre til et nyt liv hos Alboe Håndbryggeri.
Morten (gæt selv hvem af os. :-) ) er begyndt at lege med fade.

Der er brugt brugte 9L Pin-lock fade, som er renoveret og ombygget til Ball-Lock med stumper fra Kina. CO2 flasken er en 2 kg.
Fad projektet er kommet "lidt" videre. :-) 
For at lave parti-gyle bryg var vi nødt til at "udbygge" Danbryggeren med en lægte. Gryden er den fra semigrain brygene.