MortenBrygget
1. bryg: Carwash Ale.
Brygget 4/3 2017.
Navnet opstod under nedkølingen, hvor vi anvendte kølevandet til bilvask. 
Fin, lidt tynd Ale, som hurtigt blev drukket. 
Brygget af semigrain kittet ” Min første Ale” 
FG: 1012 
Her lærte vi alle processerne at kende. Vi bryggede i en 30 liter gryde på komfuret. Det tog ca. 1½ time, at hæve temperaturen fra 30 til 100 grader.  
2. bryg: Forklædt forår 
Brygget 19/3 2017
Undergæret øl med enebær. Meget tør smag. 
Brygget af semigrain kittet ”Min første Påskebryg”  
FG: 1016 
Den skulle have været klar til påske, men blev først færdig i ugen efter påske. Til gengæld faldt der sne på de udsprungne anemoner, som billedet forestiller. 
3. bryg: Grib stjernerne 
Brygget 13/4 2017.
Chili i fin balance. Grund øl lidt tyndbenet. God tørstslukker af en Porter.  
Brygget af semigrain kittet ” Min første porter” 
FG: 1018 
Fik et skud vodka, der have opløst chili styrke 8. Ca. 2 dl. 
Sidste øl på gryde og komfur. Vi investerede i påsken i en Bulldog Brewer og fra nu af kunne vi hæve temperaturen på 20 liter urt fra 30 grader til 100 grader på ca. 20 minutter. Desuden fik vi en pumpe, så vi kan recirkulere urten og derved udvaske mest muligt sukker fra mæskningen.  
4. bryg: Krostuens mælk klon 
Brygget 30/4 2017.
 Meget fyldig stout. Sweet blev den ikke.
 Full grain Stout 
FG: 1016 
Vi brugte bryg sukker i stedet for laktose. Det gav væsentligt mere alkohol og ingen sødme i forhold til udgangs opskriften. Sweet Stout DM vinder 2014.

Vores første All Grain øl. Vi synes, at den smager rigtigt godt! 
 
5. bryg: Gi-Næs 
Brygget 30/4 2017.
Dejlig bitter valnøddesmag. Sort sommerøl. Øllet er ikke i ordentlig balance. Den er ikke så spændende  
Stout Brygget af sirup MJ Craft Series "Irish Stout" 
Denne øl blev brygget direkte i gæringsbeholderen 
Gi = Karatekampdragt 
Næs = halvø