Cider og Mjød
Æblecider batch nr. 1 
Fremstillet 24/9 2017.
Med æbler fra Preben og Margit, John og Signe og Judith på Vinkelvej, samt Morten og Kirsten i Jyllinge. Endelig er der en del æbler i fra et æblekrat i Slangerup. Mange sorter er ukendte, men der er bl.a. dansk Golden Delicius, Discovery, Granny Smith og Belle de Boskop. Blandingsforhold er ikke noteret, men vi pressede 65 kg. I alt og måtte hælde yderligere 6 liter most fra Fejø i, for at nå 24 liter i alt. OG var på 1040 og vi har derfor hældt ca. 500 gram rørsukker i, så OG kom op på 1054. Vi har brugt cidergær. Efter gæring i 3 uger var FG på 1004 og så kom den på flaske. Der er brugt 7 gram efterkarboneringsrørsukker pr. liter.  
Æblecider batch nr. 2 
Fremstillet 22/10 2017.
Champagne gær, ingen tilsætning. Champagnegær er en meget langsomt gærende gær og den har derfor fået lov til at gære på tank i 5 uger. FG 1018.
M1 og M2 Hov hvad skal vi mjød gøre.
Fremstillet 24/6 2018.
Vi fik tilbudt et rest produkt fra honning slyngning fra Glargaard og Kristensen i Jyllinge, der indeholder en meget stor mængde honning. Vi skulle bruge ca. ½ kg honning til en øl, men pludselig havde vi, hvad der svarer til 8-9 kg honning. Hvad gør man så i en snæver vending? Køber en portvinsgær og læser lidt på nettet. I efteråret 2018 ved vi, om vi har handlet klogt. :-)

Vi delte den i to. Den ene del fik Chili og Lakrids. 

Det er blevet en helt god mjød. Citronsyren har redet den fra at bliver alt for sød.
Æblecider batch nr. 3 
Fremstillet 7/10 2018.
Ingen tilsætning. Ingen opvarmning.
Champagne gær startet med 2L juice og magnet omrører.
OG 1060.
15/10 SG 1004. Malocid blev tilsat.
18/11 FG 1001 Den er blevet meget fredeligere af den malolaktiske gærring.
M3 Djura mjød.
Fremstillet 18/11 2018.
Mjød fremstillet til Djuras fest. Vi skar ned på citronsyren i forhold til sidste gang.
M4 Viking Warrior.
Fremstillet 16/5 2020.
Craft Beer and Brewing havde mjød tema. Honning folkene havde krystalliseret honning, der ikke er til at sælge. Det ender med en masse mjød leg. :-)
Første forsøg bliver en humlet mjød inspireret af "Superstition Samba hopped Mead". Dog kraftigt ændret for at kunne tilpasses ting, der kan købes i Danmark.
23/5 Vild smag af frugt juice/grape.
14/6 Humlen er faldet en del. Stadig god. Nu på flaske.
M5 Clean Cut
Fremstillet 23/5 2020.
Ren mjød fremstillet med den nye gær passnings teknik.
Mjød uden restsukker er en spøjs størrelse. Det bliver spændende, hvordan den udvikler sig.
M6 Breggot.
Brygget 23/7 2020.
Breggot på engelsk er en krydsning af øl og mjød. 3 kg malt og 2,7 kg honning. Det bliver spændende. :-)
Den blev ret god.
M7 Cyser
Fremstillet 13/10 2020.
En krydsning af æblecider og mjød hedder Cyser på Amerikansk. 4,95 kg honning, noget vand og  10L æblejuice. Let karboneret. 
Honning sødmen spiller godt op mod cider syren.
 Æblecider 2022
 Fremstillet 4/10 2022 
 Beholdningerne af cider var efterhånden nede, så det var tid til at lave en ny.  
Ca. 23L most (14L fra Hvidovre, 6L fra Frederikssund og 3L Fejø æblemost) blev varmet op til 75 grader og derefter hældt på to 13L gærspande, hvor de kølede naturligt ned i garagen til 13-14 grader. Herefter blev hver spand tilsat et brev Mangrove Jack´s Cider M02.  
FG på 1000. Flasket med 5,5G rørsukker/L.
Æblecider 2023
Fremstillet 24/9 2023.
Ca. 24L most fra Agnete i Brønshøj og Børge i Hvidovre med OG 1047 blev varmet til 62 grader og  fordelt på tre små gærspande. I de to spande fordelte vi yderligere 8,75L Rynkeby æblemost. Den tredie spand med 9,7L most fik 3L classic solbærsitup købt i Belgien.
Vi brugte Lalvin EC-1118 til solbær versionen og Mangrove Jack´s M02 til de to andre.
28/12:
Ren cider:
FG 1002
 7g/l sukker
28 x 0,75L flasker
1 x 0,5L flaske

Cider med solbærsirup:
FG1010
7g/l sukker
23 x 0,5L patentflasker