Cider og Mjød
Æblecider batch nr. 1 
Fremstillet 24/9 2017.
Med æbler fra Preben og Margit, John og Signe og Judith på Vinkelvej, samt Morten og Kirsten i Jyllinge. Endelig er der en del æbler i fra et æblekrat i Slangerup. Mange sorter er ukendte, men der er bl.a. dansk Golden Delicius, Discovery, Granny Smith og Belle de Boskop. Blandingsforhold er ikke noteret, men vi pressede 65 kg. I alt og måtte hælde yderligere 6 liter most fra Fejø i, for at nå 24 liter i alt. OG var på 1040 og vi har derfor hældt ca. 500 gram rørsukker i, så OG kom op på 1054. Vi har brugt cidergær. Efter gæring i 3 uger var FG på 1004 og så kom den på flaske. Der er brugt 7 gram efterkarboneringsrørsukker pr. liter.  
Æblecider batch nr. 2 
Fremstillet 22/10 2017.
Champagne gær, ingen tilsætning. Champagnegær er en meget langsomt gærende gær og den har derfor fået lov til at gære på tank i 5 uger. FG 1018.
M1 og M2 Hov hvad skal vi mjød gøre.
Fremstillet 24/6 2018.
Vi fik tilbudt et rest produkt fra honning slyngning fra Glargaard og Kristensen i Jyllinge, der indeholder en meget stor mængde honning. Vi skulle bruge ca. ½ kg honning til en øl, men pludselig havde vi, hvad der svarer til 8-9 kg honning. Hvad gør man så i en snæver vending? Køber en portvinsgær og læser lidt på nettet. I efteråret 2018 ved vi, om vi har handlet klogt. :-)

Vi delte den i to. Den ene del fik Chili og Lakrids. 

Det er blevet en helt god mjød. Citronsyren har redet den fra at bliver alt for sød.
Æblecider batch nr. 3 
Fremstillet 7/10 2018.
Ingen tilsætning. Ingen opvarmning.
Champagne gær startet med 2L juice og magnet omrører.
OG 1060.
15/10 SG 1004. Malocid blev tilsat.
18/11 FG 1001 Den er blevet meget fredeligere af den malolaktiske gærring.
M3 Djura mjød.
Fremstillet 18/11 2018.
Mjød fremstillet til Djuras fest. Vi skar ned på citronsyren i forhold til sidste gang.
M4 Viking Warrior.
Fremstillet 16/5 2020.
Craft Beer and Brewing havde mjød tema. Honning folkene havde krystalliseret honning, der ikke er til at sælge. Det ender med en masse mjød leg. :-)
Første forsøg bliver en humlet mjød inspireret af "Superstition Samba hopped Mead". Dog kraftigt ændret for at kunne tilpasses ting, der kan købes i Danmark.
23/5 Vild smag af frugt juice/grape.
14/6 Humlen er faldet en del. Stadig god. Nu på flaske.
M5 Clean Cut
Fremstillet 23/5 2020.
Ren mjød fremstillet med den nye gær passnings teknik.
Mjød uden restsukker er en spøjs størrelse. Det bliver spændende, hvordan den udvikler sig.
M6 Breggot.
Brygget 23/7 2020.
Breggot på engelsk er en krydsning af øl og mjød. 3 kg malt og 2,7 kg honning. Det bliver spændende. :-)
Den blev ret god.
M7 Cyser
Fremstillet 13/10 2020.
En krydsning af æblecider og mjød hedder Cyser på Amerikansk. 4,95 kg honning, noget vand og  10L æblejuice. Let karboneret. 
Honning sødmen spiller godt op mod cider syren.