Cider og Mjød
Æblecider batch nr. 1 
Fremstillet 24/9 2017.
Med æbler fra Preben og Margit, John og Signe og Judith på Vinkelvej, samt Morten og Kirsten i Jyllinge. Endelig er der en del æbler i fra et æblekrat i Slangerup. Mange sorter er ukendte, men der er bl.a. dansk Golden Delicius, Discovery, Granny Smith og Belle de Boskop. Blandingsforhold er ikke noteret, men vi pressede 65 kg. I alt og måtte hælde yderligere 6 liter most fra Fejø i, for at nå 24 liter i alt. OG var på 1040 og vi har derfor hældt ca. 500 gram rørsukker i, så OG kom op på 1054. Vi har brugt cidergær. Efter gæring i 3 uger var FG på 1004 og så kom den på flaske. Der er brugt 7 gram efterkarboneringsrørsukker pr. liter.  
Æblecider batch nr. 2 
Fremstillet 22/10 2017.
Champagne gær, ingen tilsætning. Champagnegær er en meget langsomt gærende gær og den har derfor fået lov til at gære på tank i 5 uger. FG 1018.
Hov hvad skal vi mjød gøre.
Fremstillet 24/6 2018.
Vi fik tilbudt et rest produkt fra honning slyngning fra Glargaard og Kristensen i Jyllinge, der indeholder en meget stor mængde honning. Vi skulle bruge ca. ½ kg honning til en øl, men pludselig havde vi, hvad der svarer til 8-9 kg honning. Hvad gør man så i en snæver vending? Køber en portvinsgær og læser lidt på nettet. I efteråret 2018 ved vi, om vi har handlet klogt. :-)

Vi delte den i to. Den ene del fik Chili og Lakrids. 

Det er blevet en helt god mjød. Citronsyren har redet den fra at bliver alt for sød.
Æblecider batch nr. 3 
Fremstillet 7/10 2018.
Ingen tilsætning. Ingen opvarmning.
Champagne gær startet med 2L juice og magnet omrører.
OG 1060.
15/10 SG 1004. Malocid blev tilsat.
18/11 FG 1001 Den er blevet meget fredeligere af den malolaktiske gærring.
Djura mjød.
Fremstillet 18/11 2018.
Mjød fremstillt til Djuras fest. Vi skar ned på citronsyren i forhold til sidste gang.